Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ Α. Ο.Φίλοι και φίλες του Πανοχθιακού και του ποδοσφαίρου

 Ως διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ πιστεύω πως σε αυτό το χρονικό σημείο  πρέπει να κάνω μια μικρή ανασκόπηση για το τι έχει γίνει από την στιγμή που ξεκίνησε η σελίδα να λειτουργεί έως και σήμερα.

 Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μας ο Πανοχθιακός έχει κάνει έως τώρα μια πολύ καλή πορεία και έχει καταφέρει να είναι στην τρίτη θέση του 2ου Ομίλου της Β κατηγορίας.
Η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο έχει πειθαρχεία και πάνω από όλα φαίνεται ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν καλή ποδοσφαιρική παιδεία.
 Όμως επειδή το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην μέση και για να μην παίρνουνε τα μυαλά μας αέρα ,θα πρέπει ο Πανοχθιακός να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τις προπονήσεις αν πραγματικά θέλει να διακριθεί, πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει αρκεί οι ποδοσφαιριστές μας συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ιδία σοβαρότητα.

 Τώρα όσο αφορά την ιστοσελίδα ειλικρινά είναι συγκλονιστικό το ποσό πολύ γρήγορα την αγάπησαν οι φίλοι του Πανοχθιακού και μάλιστα συνεισέφεραν
υλικό από το προσωπικό αρχείο ο καθένας για να καταγράψουμε ψηφιακά και να δημοσιεύσουμε παλιές φωτογραφίες και βίντεο.

 Η σελίδα μας από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 και μέχρι αυτή την στιγμή που γράφετε αυτό εδώ το κείμενο έχει 2.300 προβολές. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Οχθίτες φοιτητές αλλά και μετανάστες στην Γερμάνια αλλά και σε άλλες χώρες της γης μπαίνουν συνεχώς και ενημερώνονται για την πορεία της ομάδας και βλέπουν το φωτο-ρεπορτάζ από κάθε αγώνα. 
 Ακόμα αθλητικές σελίδες ενημέρωσης του νομού αναδημοσιεύουν το ρεπορτάζ κι τις φωτογραφίες κάθε αγώνα από την σελίδα του Πανοχθιακού για το λόγω του αληθές δείτε εδώ http://agriniosports.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αδάμο για την συμβολή του στα ρεπορτάζ του αγώνα και κάθε είδους πληροφορία που παρέχει, τον Δημήτρη Γκουτσέλη και τον Κώστα Αδάμο για το υλικό που μας παραχώρησε, την διοίκηση του Πανοχθιακού για την συνεχή στήριξη, και την Μαρία Μπραζιώτη για το σπάνιο υλικό βίντεο που μας παραχώρησε και τις φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο. 
 Η Μαρία Μπραζιώτη από δω και στο εξής είναι επίσημα συνεργάτης και συνδιαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ Α. Ο.

Για το τέλος θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα μας τον Πανοχθιακό και θα ήθελα να παρακαλέσω τους ανθρώπους τον Οχθίων να στηρίξουν τον Πανοχθιακό ηθικά και οικονομικά για να ανταπεξέλθει στην πολύ δύσκολη συνέχεια που έχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.


Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας

Γιώργος Παλαιοπάνος