Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΛΑΪΤΑ 3-1


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ 1

3-1 Ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ

1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΟΒΕΛΗ

2-0 ΜΕΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ

3-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟ


Η ήττα από τον Άρη Λεπενούς την προηγούμενη Κυριακή δεν επηρέασε τους παίχτες του Πανοχθιακού που στο σημερινό ματς με την Σπολάϊτα  για 45’ λεπτά έπιασαν φοβερή απόδοση με αποτέλεσμα να καθαρίσουν εύκολα το παιχνίδι πετυχαίνοντας δυο γκολ στο Α ημίχρονο.
Η αρχή έγινε στο 21’ λεπτό όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καμπέρη ο Σουροβέλης στην καρδιά της περιοχής της Σπολάϊτας με δυνατό σουτ κάνει το 1-0.
Στο 32’ λεπτό ο Νίκος Σουροβέλης ελίσσεται από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα στον Νίκο Ασβεστόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2-0.

Στο Β’ ημίχρονο οι παίχτες του Πανοχθιακού συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με την έναρξη του Β ημιχρόνου στο 48’ λεπτό ο Ασβεστόπουλος από δεξιά περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-0.
Λογικό ήταν οι παίχτες να χαλαρώσουν και η Σπολάϊτα για μερικά διαστήματα να έχει τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να απειλήσουν σοβαρά την εστία του φορμαρισμένου τερματοφύλακα Σίμου.
Τελικά η Σπολαϊτα κατάφερε να πετύχει ένα γκολ στο 82’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόσκα.

Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Ασβεστόπουλος, Καμπέρης, Ζώης, Γκουτσέλης.
 Από την ΣΠΟΛΑΪΤΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Ντόσκας, Καζάκος, Λαθύρης.

Άριστη η διαιτησία του Θεοδωρέλου, Κατσαούνη, και Κατσίγιαννη.
Νοσηλεύτρια του αγώνα: Παπαζήση Αλεξάνδρα

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΖΩΗΣ, ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ, ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ (75’ ΒΑΚΡΑΚΟΣ Γ.), ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (80’ ΤΣΕΠΑΣ), ΔΗΜΟΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ (85’ ΠΟΥΛΙΟΣ)

ΣΠΟΛΑΪΤΑ (Αγραφιώτης Λάμπρος)
ΓΩΓΩΣ, ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΝΤΟΣΚΑΣ, ΤΥΜΠΑΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΙΩΤΗΣ, ΣΙΑΔΗΜΑΣ (51’ ΛΑΘΥΡΗΣ Γ.), ΚΑΖΑΚΟΣ ( 72’ ΝΑΚΟΣ), ΚΩΣΤΗΣ, ΜΠΑΡΤΣΩΚΑΣ