Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΔΗΛΑ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 1-1 ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 1
 ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 1Παρότι αδιάφορος ο Πανοχθιακός δεν χαρίστηκε στην Κανδήλα. Ο Πανοχθιακός παρόλο τις πολλές ελλείψεις (Ζώης, Δήμος, Γιαννάκης, Τσέπας) πήγε έπαιξε το παιχνίδι και διεκδίκησε την νίκη ως το τέλος του παιχνιδιού.

Τα Όχθια ξεκίνησαν καλύτερα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και έκλεισαν την Κανδήλα στα καρέ της σε όλη τη διάρκεια του Α’ ημιχρόνου.

Η πίεση έφερε αποτελέσματα στο 19’ λεπτό όταν ο Ασβεστόπουλος από δεξιά πέρασε δυο αντιπάλους και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 39’ λεπτό έγινε ένα σουτ από το ποδοσφαιριστή Βαρδή της Κανδήλας η μπάλα στο γαμα της εστίας του Σίμου όμως ο Σίμος αποκρούει επιτυχώς σε κόρνερ.

Το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, ο Πανοχθιακός πίεζε ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο. Στο 54’ λεπτό από πλάγια αριστερά ο Σουροβέλης πλασάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας Γιάννειος η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι  και βγαίνει κόρνερ.

Στο 62’ λεπτό ο Ασβεστόπουλος πλασάρει από αριστερά και η μπάλα βγαίνει λίγο άουτ.

Στο 70’ λεπτό παίρνει απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βαρδής της Κανδήλας .

Στο 79’ λεπτό η Κανδήλα ζήτησε σωστά πεναλτι όταν σε σουτ του π. Γιάννειου ο Καμπέρης έδιωξε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε κόρνερ.

Εκεί έκαναν το λάθος οι παίκτες των Οχθίων γιατί νόμισαν ότι το παιχνίδι τελείωσε και έτσι η Κανδήλα με γεμίσματα μέσα στην περιοχή άρχισε να πιέζει και να απειλεί σοβαρά την άμυνα του Πανοχθιακού το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν μετά από έκθεση κόρνερ ο ποδοσφαιριστής Λιγκώνης έκανε το τελικό 1-1.

Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Σίμος, Καμπέρης, Πετρονικολός
Από την ΚΑΝΔΗΛΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Λύτρας Π. Γιάννειος Π.ΚΑΝΔΗΛΑ
ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Α., ΓΑΙΝΝΕΙΟΣ Ν., ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ, ΓΑΙΝΝΕΙΟΣ Θ., ΓΚΟΛΙΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Π., ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ Γ.( ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ Α.), ΛΥΤΡΑΣ, ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Θ., ΛΙΓΚΩΝΗΣ Β. (ΛΙΓΚΩΝΗΣ Ε.)

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ, ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ, ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, ΤΣΕΠΑΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ)