Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ 3-0


Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ξεπερνώντας την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Οχθίων και το εμπόδιο του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΝΑ.
Το κυνήγι για την κορυφή της βαθμολογίας δημιούργησε πολύ άγχος στους παίκτες του Πανοχθιακού που παρά το 3-0 δυσκολεύτηκαν να προσπεράσουν το εμπόδιο της αξιόμαχης Παντάνασσας που έπαιξε με 4 ελλείψεις.
Από το ξεκίνημα του αγώνα και για ολόκληρο το Α' ημίχρονο ο Πανοχθιακός παρ’ όλο που είχε την υπεροχή δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

 Στο Β’ ημίχρονο η πίεση ήταν ασφυκτική και το γκολ άργησε να έρθει. Όμως τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από το 59’ λεπτό και μετά με τα την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης Παντάνασσας του Χρήστου Κολοκούρα. Και πράγματι από εκείνο το σημείο ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ.

 Τελικά στο 71’ ήταν ο Νίκος Σουροβέλης που από δεξιά έκανε ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας και εκεί ο νεοεισελθών Κώστας Παρετσόγλου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.
Έτσι το έργο του γηπεδούχου Πανοχθιακού έγινε ποιο εύκολο καθώς έφυγε το άγχος και έτσι δημιούργησαν γκολ και ευκαιρίες.

Στο 82’ λεπτό ο Πετρονικολός ήταν αυτός που έβγαλε κάθετη πάσα στον Σουροβέλη και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 87’ πάλι ο Φίλιππος Πετρονικολός διαγώνια πάσα στον Νίκο Σουροβέλη και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια σφραγίζει το σκορ σε 3-0.

Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Τσέπας, Ασβεστόπουλος, Δήμος, Νιτσάκης.
 Από την ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Ανδρεόπουλος, Τζουλιάνο, Αφαλωνιάτης.

Άριστη η διαιτησία του Μυλωνά, Ροκοπάνου και Καπελλάκη.
Νοσηλεύτρια του αγώνα: Παπαζήση Αλεξάνδρα

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (58’ ΡΟΥΣΣΟΣ), ΖΩΗΣ, ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ, ΤΣΕΠΑΣ, ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (83’ ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ), ΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ (70’ ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ)

ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (Αφαλωνιάτης Λάμπρος)
ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ, ΚΑΜΖΕΛΑΣ, ΚΟΥΜΑΣΗΣ, ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (33’ ΤΡΥΠΑΣ), ΚΟΛΟΚΟΥΡΑΣ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ, ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ, ΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ