Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 2-0


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ  2
ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ  0

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανοχθιακό και τον ΑΟ Σκουτερά. 
Ήταν ένα ματς με δύναμη, προσωπικές μονομαχίες.Στο Α' ημίχρονο
Τα Όχθια καλύτερα σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο.
Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση στο 26’ λεπτό εκτελεί φαουλ από αριστερά ο Σταμάτης και ο Ευριπίδης Ζώης με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 1 – 0.
Ο Πανοχθιακός είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι στο 40’λεπτο όταν ο Φίλιππος Πετρονικολός μόνος του με τον τερματοφύλακα γλίστρησε και έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα Πεσλή.
Στο 45’ λεπτό ο Βακράκος εκτελεί ένα φαουλ και η μπάλα μετά από κόντρα βρήκε κόρνερ.Στο Β' ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος ήταν πιο βαρύς που δυσκόλεψε πιο πολύ τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.
Στο 65’ ένα δυνατό σουτ του Καραγεώργου της ομάδας της Σκουτεράς και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 85’ ήταν το σουτ του Ασβεστόπουλου η μπάλα κόντραρε στον ποδοσφαιριστή της Σκουτεράς Σ. Κοντογιάννη και καταλήγει στην συμβολή των δοκαριών της εστίας του τερματοφύλακα Πεσλή. Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Τσέπας, Βακράκος, Δήμος,  Ζώης.
 Από την ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Πεσλής, Καραγεώργος, Γιαννοκώστας.

Άριστη η διαιτησία του Καραπιπέρη, Χονδρογιάννη και Λάμπρου.
Νοσηλευτής του αγώνα: Παπασάββας Χρήστος

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΖΩΗΣ, ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ, ΤΣΕΠΑΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ Γ. (69’ ΡΟΥΣΣΟΣ), ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ (80’ ΠΑΡΕΤΣΟΓΛΟΥ), ΣΤΑΜΑΤΗΣ (87’ Γ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ)

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ (Γρίβας Ηλίας)
ΠΕΣΛΗΣ, ΓΡΙΒΑΣ Χ., ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΚΩΣΤΑΣ Κ., ΧΑΒΕΛΑΣ, ΓΡΙΒΑΣ Σ.(63’ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΡΙΒΑΣ Σ. (79’ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΚΩΣΤΑΣ Γ. (73’ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Κ.), ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Α.