Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1-0


ΠΑΟ-ΠΑΟ 1-0
ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΕΛΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ

Η συνάντηση είχε ξεχωριστό ενδιαφέρων μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία τους  συναντώνται οι δυο ομάδες που φέρουν στο στήθος το τριφύλλι.
Το παιχνίδι ήταν σ’ όλη την διάρκεια του πολύ ενδιαφέρων με δυνατές μονομαχίες αλλά όχι και  τόσο κλασικές ευκαιρίες στις δυο εστίες.
Ο ΠΑΟ Αγρινίου έως τώρα ήταν η ποιο καλή ομάδα που αντιμετώπισε ο Πανοχθιακός.Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Α’ Ημίχρονο ο ΠΑΟ Αγρινίου ξεκίνησε καλύτερα έχοντας την κατοχή της Μπάλας αλλά αμυντικά ο Πανοχθιακός ήταν τόσο καλός που δεν έδινε χώρο στον ΠΑΟ να κάνει ευκαιρίες στην εστία του Χαριτίδη.
Στο 15’ λεπτό σουτ του Χρήστου Γκουρνέλου λίγο άουτ.
Στο 21’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Τσέπα πετάγεται και διώχνει εντυπωσιακά ο Ζώης σε κόρνερ.
Στο 29’ λεπτό κεφαλιά του Θωμά Γκουρνέλου αποκρούει ο Χρήστος Χαριτίδης.


Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Β’ Ημίχρονο ο Πανοχθιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κάνει ευκαιρίες και να πιέσει τον ΠΑΟ Αγρινίου.
Στο 65 ο Γκουτσέλης  προλαβαίνει λάθος απόκρουση του Ζώη ανατρέπεται από τον Ζώη αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 78’ εκτέλεση Φάουλ του Σαΐτα πετάγεται στο πέναλτι παίρνει η κεφαλιά ο Θωμάς Γκουρνέλος αλλά πετάγεται σωτήρια ο Χαριτίδης και διώχνει τη μπαλα πάνω στην Γραμμή.
Και στο 86’ λεπτό έχουμε τη φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Κων/νος  Τέγας κάνει γέμισμα, η Μπάλα πηγαίνει στον Τερματοφύλακα Ζώη και ενώ όλα έδειχναν ότι θα καθαρίσει την φάση κάνει λάθος και του φεύγει η Μπαλα από τα χέρια, αμέσως έρχεται ο Σπύρος Τσέπας που ακλουθούσε τη φάση και έστειλε την μπαλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Πανοχθιακός ευτύχισε να έχει σε πολύ καλή ημέρα τον φοβερό τερματοφύλακα  Χρήστο Χαριτίδη όπως επίσης και τον Ρούσσο, Καμπέρη, Τσέπα και Σουροβέλη.

Από τον ΠΑΟ Αγρινίου Ξεχώρισαν οι Θ. Γκουρνέλος, Α. Σούτας και Χ. Γκουρνέλος.

Άριστη η Διαιτησία του Θανάση Πατρόπουλου όπως επίσης και των Βοηθών του Γιάννη Λαθύρη και Γιώργου Βλάχου.
Νοσηλεύτρια του Αγώνα Βασιλική Μπόνια.  

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Γκουτσέλης)
Χαριτίδης, Nikolla(86’ Τσούφης), Νάττας(60’ Νιτσάκης), Καμπέρης, Τέγας, Γκουτσέλης, Ρούσσος, Τσέπας, Κοντογούρης(82’Γιαννάκης), Παπαδημητρίου, Σουροβέλης.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος)
Ζώης, Γκουρνέλος Χ., Σούτας Σ.(46’ Κοκώνης), Σούτας Α., Παπαϊωάννου, Σταμάτης, Καράτσαλος, Γκουρνέλος Θ., Ζιάκκας, Γκουρνέλος Χ. Σ.(70’ Πριτσούλης), Μακρής(65’ Σαΐτας).