Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ 0-1

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΜΥΡΤΙΑ 0-1

Μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο έγινε το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανοχθιακό και Κεραυνό Μυρτιάς.
Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με αμείωτο το ενδιαφέρων έως το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού ήταν η δύναμη Ο Κεραυνός Μυρτιάς στο πρώτο μέρος πατούσε καλύτερα και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του άλλα η καλή αμυντική λειτουργιά του Πανοχθιακού δεν επέτρεψε την δημιουργία φάσεων στην εστία του Χαριτίδη, και έτσι το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς καμιά ευκαιρία και για τις δυο ομάδες.

Στο Β’ ημίχρονο ο Πανοχθιακος ανέβασε αισθητά την απόδοση του και άρχισε να γίνεται επικίνδυνος, για την εστία του Σαμαρά Πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τα Όχθια όταν στο 48’ λεπτό ένα ωραία διαγώνιο σουτ του Σπύρου Τσέπα περνά λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σαμαρά.
Στο 61’ λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου Γκουτσέλη πετάγεται στο γάμα ο τερματοφύλακας Σαμαραςκαι διώχνει σε κόρνερ
Στο 64’ λεπτό έχουμε την πρώτη φάση για τον Κεραυνό Μυρτιάς, όταν ο Τσάμης πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο Χαριτίδης.
Στο 68’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Τσέπα μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά τρεις παίκτες του Πανοπχθιακου δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτια
Στο 77’ λεπτό δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βασιλείου, παίκτη της Μυρτιάς ο οποίος και αποβάλλεται από τον διαιτητή Ντζάνη.
Στο 78’ λεπτό της αναμέτρησης ωραία σέντρα του Νίκου Ρούσου από δεξιά, πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι ο Κων/νος ΤΈγας και σε κενή εστία στέλνει την μπάλα με κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .
Και στο 81’ λεπτό ψυχρολουσία για τον Πανοχθιακό καθώς μετά από διώξιμο του Ζώη η μπάλα καταλήγει στην άμυνα του Πανοχθιακού και μετά από τραγικό λάθος της Άμυνας πετάγεται ο Αρκουμάνης και με ωραίο πλασέ κάνει το τελικό 0-1.
Από τον Πανοχθιακό Ξεχώρισαν οι Ρούσος, Τσέπας, Νιτσάκης, Σουροβέλης.

Από τον Κεραυνό Μυρτιάς Ξεχώρισαν οι Τσάμης, Βέλλιος, Γκορόγιας.

Άριστη η Διαιτησία του Ευθύμη Ντζάνη όπως επίσης και των Βοηθών του Γρηγόρη Κακατσίδη και Ευάγγελου Μίσανδρη.
Ιατρός του Αγώνα Ιωάννης Ταλιούρας. 

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Γκουτσέλης)

Χαριτίδης, Καμπέρης, Γιαννάκης (82’Κώτσιας), Τέγας, Νιτσάκης, Σουροβέλης, Ρούσσος, Γκουτσέλης, Κοντογούρης (85’Nikolla), Τσέπας, Παπαδημητρίου,.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ (Α. Θανασόπουλος)


Σαμαράς, Προβίδας, Λιούλιος, Δράκος-Γαλάνης, Γκορόγιας, Βασιλείου, Ντζάλας(30’Τσιλιμαντός) (46’Αρκουμάνης) Γρίβας, Ντίνος, Τσάμης (80’Ζώης), Βέλλιος.