Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Οι δηλώσεις των προέδρων της Β΄ Κατηγορίας του Β΄ ομίλου

babatsikos


Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Αιτωλοκαρνανίας ξεκινάει αυτό το Σάββατο (27/09) και ο φίλαθλος κόσμος το περιμένει, έχοντας μεγάλες προσδοκίες για καλό θέαμα. Το Agrinio-Sports θέλοντας να βοηθήσει τον κόσμο που μπορεί να μην γνωρίζει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θέλει να τον βοηθήσει κάνοντας ένα αφιέρωμα, όπου μας μιλούν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων. Το αφιέρωμα χωρίζεται σε τρία μέρη, όσοι είναι και οι όμιλοι της Β΄ Κατηγορίας. Ξεκινάμε με τον Β΄ όμιλο λόγω του γεγονότος ότι είναι ο μόνος πλήρης, καθώς στους άλλους δύο έχει αποχωρήσει από μια ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των προέδρων:
Δημήτριος Μπαμπάτσικος (Κεραυνός Μυρτιάς):“Eύχομαι να πάνε όλες οι ομάδες καλά, χωρίς απρόοπτους τραυματισμούς, να μην υπάρχει βία στα γήπεδα και ο καλύτερος να κερδίζει εφόσον αξίζει. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για τους στόχους μας. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.
Νίκος Καντερές (Πρόεδρος ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου): “Στόχος της ομάδας είναι άνοδος στην Α΄ Κατηγορία. Είμαστε ξεσπιτωμένοι. καθώς γήπεδο δεν έχει η ομάδα, αλλά ευελπιστούμε ότι με νέο Δήμαρχο το γήπεδο θα γίνει. Εύχομαι υγεία σε όλους, καλό πρωτάθλημα και ο πιο τυχερός και ικανός, στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει”
Αντώνης Αντωνόπουλος (Πρόεδρος ΠΑΟ Καλυβίων): “Κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια φέτος. Έγιναν αρκετές μεταγραφές. Δυστυχώς δύο παιδιά έφυγαν για την Αθήνα, ενώ είχαμε και δυο σοβαρούς τραυματισμούς που μπορεί να μας πάνε πίσω. Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην τριάδα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ακόμη γιατί καθρέφτης όλων των ομάδων είναι ο αγωνιστικός χώρος. Εύχομαι όλες οι ομάδες να πάνε καλά, βέβαια, εννοείται πως θέλουμε να πάει πρώτα καλά η ομάδα μας, αλλά εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες”
Γιώργος Τζογάνης (Πρόεδρος Αστέρα Αγρινίου): “Εύχομαι πρώτα από όλα να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Εμείς έχουμε κρατήσει τον περσινό κορμό, πήραμε και κάποια νέα παιδιά υπάρχει αισιοδοξία για κάτι καλό. Δεν ξέρουμε ακόμη τις άλλες ομάδες και πόσο δυνατές έχουν γίνει, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.
Δημήτρης Γκουτσέλης (Πρόεδρος Πανοχθιακού): “Στόχος της ομάδας μου είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ότι προκύψει. Κάναμε καλές κινήσεις, έχουμε καλό γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς φασαρίες και όποιος έχει καλύτερη οργάνωση και ομάδα να παίρνει τη νίκη και να πετύχει τους στόχους του”.
Παναγιώτης Φυτόπουλος (Πρόεδρος Δάφνης Μεγάλης Χώρας): “Οι στόχοι της ομάδας μου είναι μια καλή πορεία και παραμονή στην Κατηγορία. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα τραυματισμών και χωρίς παρατράγουδα”.
Ανδρώνης Δημήτρης (Πρόεδρος Κεραυνού Ποταμούλας: “Ανεβήκαμε στην Β΄ Κατηγορία τελευταία στιγμή. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή όσο δύσκολη και αν είναι, αλλά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται και ο κόσμος. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, να μην έχουν σοβαρούς τραυματισμούς οι ποδοσφαιριστές και να είναι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια
Καλοκαίρης Γιώργος (ΑΕ Αγίου Δημητρίου): “Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, καθώς κάναμε ανανέωση. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Πιστεύω ότι γίνεται καλό πρωτάθλημα στην Β΄ Κατηγορία και ότι όλοι όμιλοι είναι ισάξιοι. Το πιο βασικό από όλα είναι να υπάρχει υγεία σε όλους και αυτό εύχομαι και εγώ σε όλους”.
Νάκος Γιώργος (Πρόεδρος ΠΑΟ Αγρινίου): “Eύχομαι καλή χρονιά και να έχουμε ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα με ίσους όρους και καλή διαιτησία. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και εν συνεχεία ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Το φετινό πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλα είναι δύσκολα”.
Παναγιώτης Τάγκαλος (Πρόεδρος Ελπίδων Αγρινίου): “Σίγουρα θέλουμε ένα καλό και ποιοτικό πρωτάθλημα με καλό ποδόσφαιρο και υγεία που είναι ένα απαραίτητο αγαθό για κάθε άνθρωπο. Το πρωτάθλημα πιστεύουμε ότι μπορεί να πάει τόσο καλά όσο πέρυσι, όπου είχε ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Ήταν ένα ευχάριστο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα και το ίδιο πιστεύω ότι θα είναι και το φετινό. Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι που κυνηγάγαμε την παραμονή. Φέτος άλλωστε οι παίκτες μας είναι πιο έμπειροι σε σχέση με πέρυσι και πιστεύουμε σε κάτι καλύτερο”.
Γρίβας (Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας): “Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και όπου φτάσουμε. Εύχομαι για όλους ότι καλύτερο και ελπίζω φέτος να μην έχουμε τραυματισμούς, αλλά ούτε και επεισόδια”
Πελέκης Βασίλης (Πρόεδρος Aστέρα Καμαρούλας): “Στόχος την ομάδας είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα να καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, πολιτισμένο και γενικότερα χωρίς προβλήματα. Παράλληλα εύχομαι υγεία σε όλους και καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.
Καραγιάννης Ανδρέας (Πρόεδρος Θύελλας Παραβόλας): “Oι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι με κάθε χρόνo. Θέλουμε, να είμαστε σοβαροί, ανταγωνιστικοί και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Επιστρέφουμε στο γήπεδο με το νέο αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι καλό για εμάς, για΄τι πέρυσι μας ταλαιπώρησε το θέμα του γηπέδου. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται να μας βλέπει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και παίκτες παράγοντες και προπονητές να έχουμε όλη την υγεία μας που είναι το σημαντικότερο από όλα”.
Ιωάννης Γαλάνης (Πρόεδρος Ακαρνανικού Φυτειών): “Θα πω την θέση του Δ.Σ. Φέτος ξεκινήσαμε την ομάδα σχεδόν από το μηδέν. Οι πιο πολλοί παίκτες προέρχονται από το Παιδικό πρωτάθλημα. Ο στόχος ο δικός μας είναι μια καλή πορεία και ότι καλύτερο. Πρώτα από όλα θέλουμε να έχουμε αξιοπρέπεια και ήθος. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους όσοι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και εύχομαι να μην έχουμε φασαρίες, βρισιές κ.λ.π. Ο αθλητισμός πρέπει να διδάσκει ήθος”.