Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Πετυχημένη σεζόν για τον ΠΑΣ Ιωνικό ’80 στο στίβο

spo-ionikos1 

Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η φετινή σεζόν για το τμήμα στίβου του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ ’80 η όποια απαριθμεί, συμμέτοχες αθλητών μας με τα χρώματα της εθνικής μας, μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, συμμέτοχες αθλητών μας σε τελικούς των αγωνισμάτων τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και αρκετά μετάλλια σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά:
Η Μπίλιου Αρτεμισία συμμετείχε στους Προκριματικούς Αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων Π/Κ που διεξήχθησαν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν καταλαμβάνοντας την 12η θέση στο άλμα τριπλούν. Επίσης κατέλαβε την 2η θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων και του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων, την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο Άλμα Τριπλούν και την 6η θέση στο Άλμα σε Μήκος

Ο Σαράκης Κωνσταντίνος επιλέγει να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων στο αγώνισμα του Άλματος σε Μήκος. Επίσης κατέλαβε την 2η και 3η θέση στο Άλμα σε Μήκος και Άλμα Τριπλούν αντιστοίχως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και την 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Άλμα Τριπλούν.

Ο Κολώνιας Λεωνίδας κατέλαβε την 4η θέση στον Ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων καθώς και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων.

Η Καραπάνου Σπυριδούλα κατέλαβε την 7η θέση στα 400μ με Εμπόδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Ο Θεοδωρόπουλος Ελευθέριος κατέλαβε την 10η θέση στο Άλμα σε Μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο Γιάκος Δημήτριος κατέλαβε την 2η θέση στα 80μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου Παμπαίδων.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 αποτελούμενη από τους: Πανταζή Ε.- Καββαδία Α.- Ζάχο Δ. και Γιάκο Δ. κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β. Ομίλου.

Ο Ζάχος Δημήτριος κατέλαβε την 7η θέση στα 150μ στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Λούκας Νικόλαος κατέλαβε επίσης την 7η θέση στο αγώνισμα 300μ. με Εμπόδια στο παραπάνω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Καμζέλας Νικόλαος κατέλαβε την 8η θέση στης σφαιροβολία στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων . 
spo-ionikos2
spo-ionikos3

http://epimenoumepanaitolika.blogspot.gr