Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: Άφαντοι ξανάπαντελης χατζηστυλιανος5:23 μ.μ.0
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας τόνισε πως η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση προδόθηκε στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ, όμως έχει συνέχεια, ενώ ανέφερε πως η Διοίκηση της Ένωσης δε βοήθησε ποτέ την ομάδα. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας είναι μόνοι τους και μόνοι θα κρατήσουν ζωντανό το Χρυσό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαστε μόνοι μας. Σα σωματείο χωρίς τη βοήθεια κανενός φτιάξαμε ένα γήπεδο μόνοι μας. Μια περίφραξη σε άθλια κατάσταση, ανύπαρκτοι πάγκοι και μια μεγάλη προσπάθεια μόνο από τη Διοίκησή μας. Χωρίς καμιά βοήθεια, με συνεχή υπομονή να πληρώνουμε πρόστιμα, αλλά με αξιοπρέπεια. Η Διοίκηση της Ένωσης άφαντη όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς καμιά στήριξη για να γίνουν τα απαραίτητα στο γήπεδό μας. Όποιος θέλει ας διαψεύσει το γεγονός αυτό και να μας πει τι έγινε. Η Κίνηση που έγινε προδόθηκε αυτή τη φορά, όμως έχει συνέχεια για να πετύχει την Αναγέννηση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Θα είμαστε δίπλα της καθώς υπάρχει όραμα και διάθεση προσφοράς. 
Η επόμενη τετραετία για την ομάδα μας είναι η συνέχεια μιας μοναχικής πορείας, στην οποία θα αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε το Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας ζωντανό. Μόνοι μας γιατί κάποιοι θα είναι ΑΦΑΝΤΟΙ ΞΑΝΑ.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας