Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Στα Όχθια ο Θεόδωρος Βρέκος ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού

Στα Όχθια θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή (18/7/2014) ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θεόδωρος Βρέκος, ο οποίος θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση του Πανοχθιακού και με τους οπαδούς και φίλους του Παναθηναϊκού όπου θα τους ενημερώσει για τα θέματα του συλλόγου.


«Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Θεόδωρος Βρέκος θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στις 10:00 στα Όχθια, θα έχει συνάντηση με την Διοίκηση του Πανοχθιακού και θα ενημερώσει και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού  εφ' όλης της ύλης για τα θέματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Να θυμίσουμε ότι ο Θεόδωρος Βρέκος ήταν υποψήφιος με το Παναθηναϊκό Κίνημα στις ευρωεκλογές  της 25ης Μαΐου του 2014 όπου στο Εκλογικό τμήμα Οχθίων ήρθε 4ο  στην προτίμηση τον ψηφοφόρων και έλαβε 19 ψήφους.
δείτε εδώ:


και το site http://www.leoforos.gr/ Έγραψαν για τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ
Πρόκειται για μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1983 στην περιοχή Όχθια  Αιτωλοακαρνανίας και η σχέση της με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα στενή. Τα χρώματα και το σήμα φυσικά είναι παρόμοια με αυτά του  δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του συλλόγου κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό και είναι χαρακτηριστικό και ένα logo που έχουν βγάλει που παραπέμπει στον «σύλλογο μεγάλο» και αναφέρει «Αιώνια πιστός Παναθηναϊκός».
Επιπλέον ο Πανοχθιακός έχει στενή σχέση με τον Παναθηναϊκό καθώς βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο… μεγάλος αδερφός της Αθήνας έχει αποστείλει ποδοσφαιρικό υλικό και φανέλες.
Φυσικά και το γήπεδο της ομάδας είναι κατάλληλο… διακοσμημένο στα «πράσινα» με «τριφύλλι» . Επιπλέον ο Θεόδωρος Βρεκός που εμπλέκεται με τον Πανοχθιακό είχε κατέβει ως υποψήφιος με το ΠΑΝΚΙ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιάνουάριο του 2013 οι ιθύνοντες του Πανοχθιακού  είχαν αποστείλει ευχαριστήρια ανακοίνωση που ανέφερε «Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Αδάμος, η Διοίκηση του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ και τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημοσίως τον Συντονιστή Εμπορικής Διεύθυνσης του Παναθηναϊκού  κύριο Νίκο Κατσέλη και την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, για τη δωρεά του αθλητικού υλικού που μας απέστειλε και που θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τμημάτων μας. Η ευγενική αυτή χορηγία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ομάδας μας και το εν λόγω υλικό θα ενσωματωθεί με τον υπάρχοντα εξοπλισμό που ήδη χρησιμοποιείτε από τους Ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε αρωγούς, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι βοηθούν σημαντικά το έργο μας».
Συντάκτης: Άγγελος Σκλαβουνάκης

ΕΔΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ