Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΑΤΣ


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ 6-3Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τον Πανοχθιακό που αυτή την φορά νίκησε με 6-3 τον Αστέρα Καμαρούλας
Ο Πανοχθιακός έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι αρχίζει να αποδίδει καλύτερα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα εμφανιστεί έτοιμος.


Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα της Καμαρούλας έδειξε ότι έχει καλογυμνασμένο σύνολο και πληθώρα ποδοσφαιριστών. Από την αρχή ο Πανοχθιακός έδειξε ότι θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού παρότι την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε ο Αστέρας Καμαρούλας αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 17΄λεπτο, από το σημείο αυτό και μετά ο Πανοχθιακός πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις για την εστία του Αστέρα.
Το 1-0 έγινε στο 21’ με ωραίο σουτ του Ασβεστόπουλος.
Το 2-0 γίνεται στο 31’ λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ρούσσου πάλι ο Ασβεστόπουλος με καρφωτή κεφαλιά σημειώνει δεύτερο γκολ.
Το 3-0 ο Φίλιππος Πετρονικολός  με κοντινό πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Νίκο Ασβεστόπουλος.


Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Β’ Ημίχρονο ο Αστέρας έπιασε στον ύπνο την ομάδα του Πανοχθιακού και μέσα 5 λεπτά μείωσε σε 3-2.
Πρώτα στο 50’ σε 3-1 με τον Κοντογούρη.
Και στο 55’ 3-2 πάλι με τον Κοντογούρη.
Στο 67’ με περίτεχνη ενέργεια ο νεαρός Μιχάλης Τσέπας αποφεύγει τον αντίπαλο σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και κάνει το 4-2.
Στο 71’ ωραίο διαγώνιο σουτ του Κοντογούρη γίνεται το 4-3 για την Καμαρούλα.
Στο 76’ 5-3 για τα Όχθια με ωραίο πλασέ του Βασίλη Δήμου από πλαγιά.
Και στο 81’ πάλι ο Βασίλης Δήμος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 6-3 υπέρ του Πανοχθιακού.


Το ΔΣ του Πανοχθιακού και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν την ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας για την διεξαγωγή του Φιλικού αγώνα και εύχονται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.