Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Η Φλόγα Παλαιομάνινας πρωταθλήτρια στη Γ’ Κατηγορία

Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η Φλόγα Παλαιομάνινας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
Πραγματική «Φλόγα» η Παλαιομάνινα κάνοντας μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση «άλωσε» την έδρα του Αχιλλέα Παπαδάτου με 1-4 στο ντέρμπυ κορυφής και εξασφάλισε και την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία, παρότι απομένουν τρεις ακόμη αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν το πρωτάθλημα. Το εντυπωσιακό σκορ μέσα στην έδρα της διεκδικήτριας του τίτλου Παπαδάτου δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας με όλες τις υπόλοιπες......


Ψυχή χιλίων… λεόντων απέδειξαν πως έχουν οι ποδοσφαιριστές της Παλαιομάνινας. Οι «Μαυροκόκκινοι» άλλα Μίλαν επέβαλαν τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο της τοπικής ομάδας και τα γκολ του θριάμβου πέτυχαν οι: Ζώγας, Παχής (2) και Νιτσάκης.

Όπως ήταν λογικό με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, οι παίκτες της Παλαιομάνινας, ο προπονητής, και τα μέλη της διοίκησης έγιναν ένα …κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα για την άνοδο της ομάδας και αφιέρωσαν τη νίκη και τον τίτλο στο πρόεδρο τους Χρήστο Κουτσομπίνα.Να επισημάνουμε ότι η Φλόγα Παλαιομάνινας επαναδημιουργήθηκε μόλις πέρισυ από τον δυναμικό πρόεδρο Χρήστο Κουτσομπίνα ο οποίος την οδήγησε στην αναγέννηση και την επιτυχία. Η ομάδα οργανώθηκε καλύτερα, ενισχύθηκε αγωνιστικά, ισχυροποιήθηκε διοικητικά, εμφύσησε τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού στους παίκτες του, έδωσε βάρος στους ντόπιους παίκτες και η εξαιρετική λειτουργία της ομάδος μαζί με την εμπειρία των παικτών της, είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χρήστος Κουτσομπίνας δήλωσε: «Σαν πρόεδρος της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που στηρίξανε την ομάδα μας, την διοίκηση, τον κόσμο που πάντα μας στηρίζει επίσης και το προπονητή μας.

Επίσης θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον πατέρα μου και στον αείμνηστο φίλο μου Βαγγέλη Νιτσάκη που πάντα μου έλεγε πάρε την ομάδα και εγώ θα είμαι δίπλα σου να την πάμε στη Δ΄ Εθνική».

Τα συγχαρητήριά μας στη Φλόγα Παλαιομάνινας!!!