Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 4-2


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 4
ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 2

 Με καλή εμφάνιση στο Β’ Ημίχρονο έκλεισε το 2012 ο Πανοχθιακός στο Α’ Ημίχρονο παρότι προηγήθηκε γρήγορα, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα.Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το 1-0 γίνεται στο 7’ μετά από ωραίο γύρισμα του Δήμου και με σουτ στην γωνία του Λ. Γκουτσέλη.
Αντί να ανεβάσει απόδοση ο Πανοχθιακός, χαλάρωσε και δέχτηκε την ισοφάριση στο 19’ με κοντινό πλασέ του Α. Τρίμπου. Αυτό ήταν το σκορ του Α’ Ημιχρόνου.


Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Β’ Ημίχρονο τα Όχθια σοβαρεύτηκαν και πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ στο 50’ γίνεται σέντρα από δεξιά καρφωτή κεφαλιά ο Γκουτσέλης αποκρούει ο τερματοφύλακας Ράπτης και με κοντινό σουτ ο Σουροβέλης κάνει το 2-1.
Στο 60’ με απευθείας φάουλ του Βασίλη Δήμου η μπαλα στο γάμα της εστίας του Χαλκιόπουλου και γίνεται το 3-1.
Στο 73’ λεπτό ο Δημήτρης Βακράκος με ατομική προσπάθεια και περνώντας 3 παίχτες πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-1.
Και στο 80’ ο Β. Αντωνίου με κοντινό πλασέ μειώνει σε 4-2.
Και λίγο πριν το τέλος του αγώνα  ο Πανοχθιακός είχε δοκάρι μετά από ωραίο σουτ του Φίλιππα Πετρονικολού.


Ξεχώρισαν από ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ οι Βακράκος Δημήτρης, Τέγας, Σουροβελης, Πετρονικολός

Ξεχώρισαν από ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ οι Κουτσιούμπας, Αντωνίου, Ράπτης

Άριστη η διαιτησία του Παναγιώτη Κέκελου και των Βοηθών του Γιάννη Μυλωνά  και Νίκου Γκουτσέλη. (εδώ να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά είδαμε να χρησιμοποιούν οι διαιτητές το ασύρματο σύστημα συνεννόησης και από μια πρώτη εκτίμηση ο Διαιτητής δεν έκανε κανένα λάθος.)

Νοσοκόμος της ΕΠΣΝΑ η Πηνελόπη Σαμαρά


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Τσέπας, Βακράκος Δ., Τέγας, Βακράκος Σπυρ., Γιαννάκης, Σουροβέλης, Γκουτσέλης(65’ Μπίρκος), Δήμος(76’ Μπραζιώτης), Πετρονικολός, Βακράκος Γ.(60’Ασβεστόπουλος)


ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ (Τσατσαρώνης Β.)
Ράπτης, Νταλαπέρας, Ριζογιάννης Ι., Καρακώστας, Τσιάκαλος Α., Κουτσιούμπας(65’ Νέστορας), Τρίμπος(80’ Μακρής), Ριζογιάννης Π., Κατσιάδας, Τσιάκαλος Ν., Αντωνίου.