Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

ΛΟΥΤΡΟ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3-3


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 3
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 30-12-2012 και ώρα 15:00 στο Βοηθητικό Γήπεδο του Αμβρακικού Λουτρού, το Φιλικό ανάμεσα στον Πρωταθλητή Χειμώνα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΝΑ  Αμβρακικού Λουτρού και του 3ου στην Βαθμολογία Πανοχθιακού.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Λουτρού , χωρίς υπερβολές παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς που είχε πολλά γκολ, δυνατές μονομαχίες, συναρπαστικές αποκρούσεις και από τους δυο τερματοφύλακες, αλλά πάνω από όλα είχε καλό ποδόσφαιρο και έγινε ένας αγώνας υπόδειγμα FAIR PLAY.

Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα στο πρώτο ημίχρονο ο Πανοχθιακός είχε τον έλεγχο της μπάλας. Ενώ στο δεύτερο μπήκε δυναμικά η ομάδα του Λουτρού και πήρε κεφάλι στο σκορ μέχρι το 87’  που τα Όχθια ισοφάρισαν και έκαναν το τελικό 3-3.


Α’ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 36’ ο Βασίλης Δήμος με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 43’ ο Βαμβακάς μέσα από την περιοχή περνά τους αμυντικούς και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2


Β ‘ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 58’ ένα λάθος της άμυνας του Πανοχθιακού έδωσε την ευκαιρία στον Βλάχο να μειώσει σε 1-2

Στο 78’ ο Βλάχος με κεφαλιά κάνει το 2-2

Στο  82’ ο Νεφρός μετά από εκτέλεση φάουλ συμπαίκτη του έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στην εστία του τερματοφύλακα Σίμου και έκανε το 3-2

Στο 86’ ο Λάμπρος Γκουτσέλης με φοβερή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Λουτρού έγραψε το τελικό σκορ της αναμέτρησης 3-3.


Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων έδωσαν τα χέρια και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος που έρχεται.