Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 0-2


ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ

 

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Πανοχθιακού παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι όπως αναμενότανε μιας και οι δυο ομάδες ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Α’ Ημίχρονο

Στο 30’ ο Αλυζιακός άνοιξε το σκορ με τον Αποστολάκη που βρέθηκε απέναντι από τον Σίμο και πλάσαρε κάνοντας το 0-1.

Ο Πανοχθιακός όμως δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έχασαν εύκολα την ψυχραιμία τους από τα σφυρίγματα του διαιτητή Βασίλη Λιόνα.

Στο 44’ ο Πανοχθιακός ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του Ασβεστόπουλο, η ομάδα του Μύτικα έκανε αντεπίθεση και στο 45’ είχαμε το 0-2 μετά από σουτ μέσα από την περιοχή του Αποστολακη  και αμέσως μετά ο διαιτητής Λιόνας απέβαλε τον  ποδοσφαιριστή του Πανοχθιακού Νίκο Ρούσσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες αλλά με παίχτη λιγότερο ο Πανοχθιακός δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες το κακό συνεχίστηκε για τον Πανοχθιακό όμως, με τις αποβολές του Πετρονικολού στο 63’ και του Σπύρου Τσέπα στο 84’, μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα για την ομάδα του Πανοχθιακού.

 

Από τον Αλυζιακό Μύτικα ξεχώρισαν οι Τριποτσέρης, Αποστολάκης Α. και Χατζάρας.

Από τον Πανοχθιακό δεν Ξεχώρισε κανείς.

 

Κάκιστη η Διαιτησία του Βασίλη Λιόνα, Δημήτρη Ζυγούρη και Κων/νου Σούζα που με τα σφυρίγματα του εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές του Πανοχθιακου και τους έβγαλε εκτός ρυθμού.

Παρατηρητής του Αγώνα : Κοτιλίδας  Δημήτρης

Γιατρός της Επσνα: Πηνελόπη Σαμαρά.

 

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)

Σίμος, Βακράκος Δ., Ζώης, Νιτσάκης, Μπίρκος, Τσέπας, Ρούσσος, Σουροβέλης, Ασβεστόπουλος, Πετρονικολός, Βακράκος

 

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ (Κατσαούνης Ελευθέριος)

Σακουφάκης, Σκαρογιάννης, Παπανικόλας, Χατζάρας, Κατσαμπίρης, Παβέλης, Αποστολάκης, Κατσαούνης, Τριποτσέρης, Αποστολάκης Α., Γεωργαλής