Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ" Ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής μεταξύ της Ποταμούλας-Πανοχθιακού.
Αρκετά δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο οι ομάδες τον αγώνα με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.Ο Πανοχθιακός προσπαθούσε με πάσες στην πλάτη της άμυνας να κάνει ευκαιρίες ενώ η Ποταμούλα απείλουσε κυρίως με μακρινά σουτ.
Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Πανοχθιακό,στο 10λ μετά απο λάθος στην άμυνα της Ποταμούλας το εκμεταλλεύτηκε ο Δήμος.β σουτάρει και αποκρούει ο Ζήκος .β. Στο 15λ κ 18λ με μακρινό σουτ ο Τασούλης.Χ απείλησε την εστία του Κάκκου Ι που ήταν σε ετοιμότητα. Στο 25 λ κεφαλιά του Τέγα.κ η μπάλα λίγο άουτ.Στο 35 σουτ  του Παπαθανάση αποκρούει ο Κακκος. Στο 40λ η ομάδα τησ Ποταμούλας κέρδισε πέναλτι μετά απο υπόδειξη του διαιτητή για χέρι.
1-0 με εκτελεση πέναλτι απο τον Τασούλη.Στο 45λ απίστευτη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Πάτση.θ που πλασάρει σε κενή εστία και στέλνει την μπάλα άουτ.
Ο Πανοχθιακός δεν τα παράτησε και μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο.Απείλησε αρχικά με σουτ του Δήμου.β κ Σουρουβέλη.Ν στο 49 λ κ 50 λ.Στο 57λ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Γκουτσέλη.λ κεφαλιά του Τέγα.Κ η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.Ο Πανοχθιακός έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα αλλά δεν τα κατάφερε,ενώ η Ποταμούλα δεν έχασε κάποια σημαντική ευκαιρία.Στο 85 λ αποβλήθηκε με 2κίτρινη κάρτα ο Τσιλιμαντός.Ε

Καλή η διαιτησία  ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ - ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ


ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ:(ΑΣΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ)ΖΗΚΟΣ.Β, ΤΣΙΛΙΜΑΝΤΟΣ.Ε, ΛΙΑΠΗΣ.Ν, ΜΠΟΥΡΛΗΣ.Μ(87 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ.Ε, ΣΟΦΡΩΝΗΣ.Γ, ΜΟΥΡΤΖΙΑΚΗΣ.Ι,ΦΛΩΡΟΣ.Α, ΣΩΤΗΡΙΟΥ.Θ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ.Χ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ.Γ(60 ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ.Α)

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ:(ΔΗΜΟΣ.Π)ΚΑΚΚΟΣ.Ι, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.Ι(88 ΜΗΛΑΣ.Α), ΤΙΤΤΗΣ.Ι, ΓΑΚΗΣ Γ., ΤΕΓΑΣ,Κ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.Γ(62ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.Α), ΣΟΥΡΟΥΒΕΛΗΣ.Ν, ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ.Λ, ΔΗΜΟΣ.Β(89 ΑΔΑΜΟΣ.Χ), ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ.Φ, ΠΑΤΣΗΣ.Θ