Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ 2-2…Τον «Γκρέμισε» από την Κορυφή…

Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως, δυο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και γκολ για σ τους φιλάθλους και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Οχθίων.
Ο Πανοχθιακός έπαιξε με δύναμη και πάθος για την Νίκη.Ο Αμφίλοχος ήταν καλύτερος στην Κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει εύκολα την καλή αμυντική λειτουργία του Πανοχθιακού.

Α’ Ημίχρονο
Το 1-0 έγινε στο 18’ λεπτό με εκπληκτικό Γκολ του Σταμάτη από 25 μέτρα  και η μπάλα στο γάμα της εστίας του τερματοφύλακα Κατσιάδα.
Στο 25’ λεπτό γίνεται αναγκαστική αλλαγή του Πετρονικολού μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Β’ Ημίχρονο
Στο Β’ ημίχρονο ο Αμφίλοχος πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ λεπτό όταν μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας έγινε το 1-1.
Στο 75’ έχουμε το 2-1 καθώς ο Ασβεστόπουλος από δεξιά κάνει την σέντρα και  έρχεται ο Βασίλης Δήμος και με δυνατό σουτ βάζει  ξανά μπροστά στο σκορ τον Πανοχθιακό.
Στο 82’ λεπτό  μια σέντρα από δεξιά του Μπεκατώρου, με κεφαλιά Λιανός  βρίσκει τον Τσιούνη και αυτός από ελεγχόμενη θέση οφ Σάιντ με προβολή κάνει το τελικό 2-2.

Ξεχώρισαν από ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ οι Νιτσάκης, Σταμάτης και Σπύρος Τσέπας
Ξεχώρισαν από ΑΜΦΙΛΟΧΟ οι Τσιούνης, Λιανός και Μπεκατώρος

Άριστη η διαιτησία του Θωμά Βαλλιάνου και των Βοηθών του Γιάννη Αντωνόπουλου και Λάμπρου Καραπιπέρη

Παρατηρητής του Αγώνα: Δημήτρης Κοτιλίδας

Νοσοκόμος του αγώνα Γιώργος Κακαρέλης


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Χαριτίδης, Ασβεστόπουλος, Σουροβέλης, Νιτσάκης, Σαλτογιάννης, Τσέπας Σπ., Ρούσσος, Σταμάτης (70’ Πούλιος), Καλαντζής, Πετρονικολός (25’ Β. Δήμος), Τσέπας Μιχ.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κακαρούνας Α.)
Κατσιάδας, Ζαβιτσάνος, Λιανός, Δράκος, Παπανίκος, Στάμος, Μπεκατώρος, Καβαλάρης, Τσιούνης, Νάκας, Καρδούτσος (70’ Παπαλέξης).