Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ PRAKTIKA -ΧΟΛΕΒΑΣ Α.ΕΠρός: PRAKTIKA -ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε

ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Αξιότιμε κύριε Χολέβα 

Το Δ.Σ του Πανοχθιακού εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία του αθλητικού μας έργου θεωρεί υποχρέωση να σας ευχαριστήσει θερμά δημοσίως για την πολύτιμη βοήθειά σας στο δύσκολο έργο μας.

Η προσφορά σας αυτή φανε
ρώνει αγάπη και ενδιαφέρων για τον Πανοχθιακό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας διότι ενισχύεται η προσπάθειά μας ώστε το τμήμα ποδοσφαίρου να λειτουργεί αρμονικά.

Η ικανοποίηση των φετινών προσδοκιών μας αποδεικνύει πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχη κάθε χρονιά, προσδοκίες που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία χάρη σε ανθρώπους που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, μας ενισχύουν σε κάθε βήμα και μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Με την υπόσχεση ότι θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την προσφορά σας και με την ελπίδα ότι στο μέλλον η παρουσία σας και η υποστήριξή σας θα είναι συνεχείς ,με οποιονδήποτε τρόπο, σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο πρόεδρος
Αδάμος Κωνσταντίνος