Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Πανοχθιακού Α.Ο. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όχθια 31/07/2012

Ευχαριστήρια  ανακοίνωση Πανοχθιακού Α.Ο. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την καθοριστική συμβολή στη επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την παραμονή του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής Οχθίων προς τους τοπικούς κτηνοτρόφους οι οποίοι προσέφεραν τις προβατίνες ( με αλφαβητική σειρά).

Αδάμος Χρήστος, Βαμβακάς Ιωάννης, Γατσουλιάς Ευάγγελος του Αχιλλέα, Γατσουλιάς Παναγιώτης του Αχιλλέα, Γκουτσέλης Δημήτριος, Μόσχος Γιώργος, Μπαλτούμας Βασίλειος, Μπραζιώτης Ανδρέας, Μπραζιώτης Σπύρος του Παναγιώτη, και Πίπης Κωνσταντίνος.

Ευχαριστούμε το Αρτοποιείο του Αδάμου Γεώργιου για την προσφορά του σε ψωμί.

Επίσης στους συγχωριανούς μας οι οποίοι πρόσφεραν οικονομική βοήθεια:
Δήμος Στέφανος του Επαμεινώνδα, Κουτσουμπίνας Χρηστός, Κώτσιας  Μιχαήλ, Μήλας Δημήτριος, Μπεντάϊ Ευάγγελος, Ρούσσος Ιωάννης του Δημοσθένη, Σιδέρης Μιχαήλ, Τσαμπάζης Ευάγγελος, Τσούφης Λάμπρος και Χούσης Ευθύμιος.

Φυσικά ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές φίλους και συγχωριανούς που εργάστηκαν σκληρά και αφιλοκερδώς για να βγει εις πέρας η εκδήλωση.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι τα έσοδα της εκδήλωσης ήταν 4.720,00 ευρώ, τα έξοδα 2.720,00 ευρώ και τα κέρδη 2.000,00 ευρώ τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.

Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα μικρών και μεγάλων, θεωρούμε ότι η πρώτη αυτή προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, προσέφερε χαρά και πολλές ευκαιρίες για συνεύρεση.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας όλων μας.Με τιμή


Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ Α.Ο.

ΑΔΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ