Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΑΒΟΛΑ 2-2ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ Α. Ο.    2
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ     2


Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Οχθίων ανάμεσα στον δεύτερο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ και την πρώτη της βαθμολογίας ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Θύελλα Παραβόλας αφού ευτύχησε στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Πανοχθιακού στο 4' λεπτό να κερδίσει πεναλτι σε ανατροπή του Π. Ράπτη από τον Καμπέρη. Το πεναλτι εκτελεί εύστοχα ο Δρόσος και γίνεται το 1-0.
 

Τα Όχθια από εκείνο το σημείο και μετά πήραν τα ηνία του αγώνα και άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά την άμυνα της Παραβόλας.
 

Στο 12' λεπτό ο Πετρονικολός από δεξιά κάνει ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Παραβόλας και εκεί εκμεταλλεύεται την φάση ο Βασίλης Δήμου που με καρφωτή κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
 

Η πίεση γίνεται ακόμα πιο έντονη από τον Πανοχθιακό και στο 24' λεπτό ο Βασίλης Δήμου ανατρέπεται στην περιοχή από τον Δ. Μπαρδάκη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Το πεναλτι εκτελεί ο Βασίλης Δήμου και κάνει το 2-1.
 

Στο 30' λεπτό ωραίο σουτ του Σταμάτη λίγο άουτ για τον Πανοχθιακό. Στο 38' αλλάζουν οι ισορροπίες του αγώνα όταν ο Ασβεστόπουλος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη κάρτα γιατί ζήτησε πεναλτι μετά από ανατροπή μέσα στην περιοχή της Παραβόλας.

Στο Β' ημίχρονο και στο 49' μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Πανοχθιακού γίνεται το 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Σταμάτη.
Παρόλο που Πανοχθιακός ήταν με δέκα παίχτες από το 38' λεπτό και δεχόμενος την ισοφάριση ήταν καλύτερος στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο 60' φαουλ του Πετρονικολού λίγο άουτ .
 

Στο 79' λεπτό ο Πανοχθιακός είχε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι όταν ο Μπαρδάκης διώχνει πάνω στην γραμμή του τέρματος την μπάλα με το χέρι του και ο διαιτητής καταλογίζει πεναλτι. Το πεναλτι αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Σουροβέλης αλλά με εκπληκτική προσπάθεια ο τερματοφύλακας Πριτσούλης απέκρουσε σε κόρνερ.
 

Στο 86' λεπτό σέντρα του Καμπέρη από αριστερά και οι αμυντικοί της Παραβόλας διώχνουν πάνω στην γραμμή και αποσοβούν το γκολ.

Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Πετρονικολός, Ρούσσος, Δήμος, Σταμάτης.

Από την ΠΑΡΑΒΟΛΑ ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές: Πριτσούλης, Ράπτης, Δρόσος.

Πολλά παράπονα και από τις δυο ομάδες από την διαιτησία του Λύτρα, Ματσούκα και Καλύβα.
Παρατηρητής: Μπακέλας Ιωάννης

Νοσηλευτής του αγώνα: Γιώργος Κακαρέλης

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
ΣΙΜΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ, ΖΩΗΣ (61’ ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ Λ.), ΝΙΤΣΑΚΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΒΑΚΡΑΚΟΣ Δ. (87’ ΒΑΚΡΑΚΟΣ Γ.), ΣΟΥΡΟΒΕΛΗΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Μπόκας Σπύρος)
ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ, ΔΡΟΣΟΣ Ι., ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ Χ., ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ Δ. (80’ ΛΙΑΡΟΣ), ΣΤΑΜΑΤΗΣ Γ., ΣΤΑΜΑΤΗΣ Ε., ΡΑΠΤΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ Γ., ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Μ. (90’ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ Χ), ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ