Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες

  Μέσα από αυτόν εδώ τον ιστοχώρο  η ομάδα μας ο Πανοχθιακός Αθλητικός Όμιλος θα επιχειρήσει από εδώ και πέρα να σας ενημερώνει σχετικά με την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ.
  
Έως τώρα η ομάδα μας επίσημα δεν είχε κάποια ιστοσελίδα…....όμως έστω και αργά αρχίζουμε δειλά δειλά να στήνουμε ένα κορμό για την καλύτερη ενημέρωση σας με φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ, ίσως αργότερα να μπορέσουμε να προβάλουμε βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του κάθε αγώνα.

Η ιδέα υπήρχε να δημιουργηθεί ένα μέσο προβολής του Πανοχθιακού αλλά ίσως δεν υπήρχε ο άνθρωπος που θα έκανε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει όπως και να έχει όμως το θέμα η αρχή έγινε.

Σε αυτή την αρχή όμως καλούμε όλους του ανθρώπους που παρακολουθούν την ομάδα και την αγαπάνε να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και να στέλνουν τις φωτογραφίες που τραβάνε σε κάθε αγώνα και να στέλνουν και το δικό τους ρεπορτάζ, έτσι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουν στην καλύτερη ενημέρωση αλλά πάνω απ’ όλα θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν έμμεσα τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ.
  
Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε στην διοίκηση του Πανοχθιακού και ιδιαίτερα στον Γιάννη Αδάμο ο οποίος έδωσε το πράσινο φως να ξεκινήσει το όλο εγχείρημα και τον ευχαριστούμε αυτόν και την διοίκηση για την στήριξη τους.  
  
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στη προσπάθεια αυτή είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να μας αποστείλουν το υλικό τους με email στο:  panoxthiakos@gmail.com  


Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας
ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ