Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

AE ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ 1-2


AE ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ 1-2

 


Τελευταίο παιχνίδι για την σεζόν 2012-2013, αδιάφορο βαθμολογικά και έτσι και οι δυο ομάδες βρήκαν την ευκαιρία για πειράματα σε θέσεις παικτών και τακτικής.

Ο Πανοχθιακός παρατάχτηκε μετά από πολύ καιρό με τερματοφύλακα τον Ευάγγελο Αδάμο, (φυσικό αρχηγό της ομάδας). Στην άμυνα η τριάδα απαρτίζονταν από τον Νίκο Ρούσσο, Φίλλιπο Πετρονικολό και Νίκο Ασβεστόπουλο.

Στο κέντρο οι Γιαννάκης, Σπ. Τσέπας, Δήμος Ταξιάρχης, Φώτης Πούλιας και Βασίλης Δήμος, ενώ στην γραμμή κρούσης το μέχρι πρότινος αμυντικό δίδυμο: Ευριπίδης Ζώης και Φώτης Νιτσάκης.

Το παιχνίδι έγινε σε φιλική ατμόσφαιρα και το ευχαριστήθηκαν όλοι.

Το σκορ άνοιξε ο Πανοχθιακός στο 17’ όταν από γύρισμα του Β. Δήμου ο αμυντικός του Χαλκιόπουλου διώχνει λάθος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γίνεται το 0-1.

Στο 23’ ωραία μπαλιά του Ταξιάρχη Δήμου στον Ευριπίδη Ζώη που με ωραίο πλασέ κάνει το 0-2.

Το 1-2 γίνεται στο 41’ όταν μετά από λάθος του Ευάγγελου Αδάμου η μπάλα στρώνεται στον Ι. Ριζογιάννη που με σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο Β’ Ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες κυρίως από πλευράς Πανοχθιακού.

Από Χαλκιόπουλο ξεχώρισαν οι Ι. Ριζογιάννης, Προύντζος και Κατσιάδας

Από Πανοχθιακό ξεχώρισαν οι Ταξιάρχης Δήμος, Φίλιππος Πετρονικολός, Φώτης Πούλιος, Ευριπίδης Ζώης, και Φώτης Νιτσάκης.

Αρίστη η διαιτησία του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου και των Βοηθών του Νικόλαου Τσιλίκα και Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Νοσηλευτής Επσνα Γιώργος Κακαρέλης.

 

ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ(Β. Τσατσαρώνης)

Ριζογιάννης Α., Ριζογιάννης Π., Νέστορας Γ., Κατσιάδας, Τσιάκαλος, Ριζογιάννης Ι., Κακιώρης(55’ Τρίμπος), Νέστορας Ε., Κουτσιούμπας(80’ Τσάκαλος), Προύντζος, Μακρής

 

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμας)

Αδάμος Ε., Ρούσσος, Ασβεστόπουλος, Πετρονικολός, Γιαννάκης, Πούλιος, Β. Δήμος, Σπ. Τσέπας, Φ. Νιτσάκης, Ευρ. Ζώης, Ταξ. Δήμος  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με το Τριφύλλι στο στήθος... ο Πανοχθιακός

Γραφει ο Πέτρος Παπαμακάριος

 

Στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αγωνίζεται ο Πανοχθιακός ο οποίος παίζει με πράσινες εμφανίσεις και το Τριφύλλι στο στήθος θυμίζοντας τον Παναθηναϊκό.

 
 
 
Με εμφανίσεις αλά Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ο Πανοχθιακός. Συγκεκριμένα οι εμφανίσεις του συλλόγου είναι πράσινες και έχουν και ένα Τριφύλλι στην αριστερή πλευρά της φανέλας όπως ακριβώς δηλαδή και του Τριφυλλιού.
Φυσικά ο Πανοχθιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται με χρώματα και σήμα επηρεασμένο από τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ελλάδα αλλά κάθε τέτοια ομάδα αξίζει προβολής.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ