Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΟΧΘΙΩΝΟ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΟΧΘΙΩΝ 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  21 ΚΑΙ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 
ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΟΧΘΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ Α.Ο. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ γεμάτη αίθουσα των εγκαταστάσεων του EMILEON SPOR CENTER - παραβρέθηκαν πρόεδροι και εκπροσώποι από 54 ομάδες

Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου πραγματοποίησε ενημερωτική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑ, για να ανακοινώσει το όραμά της και τους στόχους της για τα τοπικά πρωταθλήματα.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν πρόεδροι και εκπροσώποι από 54 ομάδες, ενώ «παρών» ήταν και ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά την στήριξή του στην Κίνηση.
kinisi-epsa1
Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση ανέφερε ότι κανένας από τα μέλη της «δεν έχει ανάγκη από εξουσία» και υπογράμμισε ότι «είναι εδώ για να προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο».
Με τον Παναιτωλικό στο επίκεντρο των τοποθετήσεων όλων των μελών της Κίνησης ως παράδειγμα προς μίμηση σε κάθε τομέα, η συγκέντρωση δέχτηκε ιδιαίτερα καλής ανταπόκρισης από τους παρεβρισκόμενους.
kinisi-epsa2
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Χριστόφορος Σαράκης, ο οποίος προλόγισε ουσιαστικά την εκδήλωση, δίνοντας τον λόγο στον Δημήτρη Ντάουλα, ο οποίος ανέλυσε με λεπτομέρειες το πρόγραμμα της Κίνησης.
Δείτε τους βασικούς στόχους της Κίνησης:
 • Άμεση, πραγματική και ουσιαστική τροποποίηση του καταστατικού.
 • Μεθοδική δουλειά για ανάπτυξη των πρωταθλημάτων υποδομών όλων των ηλικιών.
 • Δωρεάν ιατρική εξέταση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και προσπάθεια ασφάλισής τους, τουλάχιστον για τους σοβαρούς τραυματισμούς.
 • Δημιουργία τράπεζας αίματος.
 • Αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, με βάση τον πιο υγιή ανταγωνισμό.
 • Θα γίνουν κινήσεις για την άμεση (ανα)κατασκευή γηπέδων και λοιπών εγκαταστάσεων.
 • Κινήσεις για άμεση βελτίωση της λειτουργίας της διαιτησίας του Νομού. Θα παρέχουμε ασφαλείς συνθήκες στα γήπεδα για τους διαιτητές και θα αναμείνουμε αντίστοιχα καλές και αμερόληπτες διαιτησίες από αυτούς.
 • Μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.
 • Αξιοκρατικά κριτήρια στην συγκρότηση μεικτών ομάδων.
 • Διεκδίκηση των νόμιμων επιχορηγήσεων των ερασιτεχνικών σωματείων.
Ομιλία μικρής έκτασης απηύθηνε και ο – ομόφωνα – πρόεδρος της Κίνησης, Νίκος Χολέβας, ο οποίος ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων.
kinisi-epsa3
Μεταξύ άλλων μίλησαν τα μέλη Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιώργος Παλαιοπάνος, Παναγιώτης Στεργίου και Γιώργος Τριάντης.
Οι υποψήφιοι της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης:
1) Αλεξόπουλος Ιωάννης, Ιατρός Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής ΓΝ Αγρινίου
2) Αϋφαντής Γεώργιος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Ομίλου ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΑΕΒΕ
3) Γιαννιώτης Σταμάτης, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Τρίκαρδου Κατοχής
4) Κατσινούλας Παναγιώτης, Διευθυντής Γυμνασίου Αγίου Κων/νου
5) Κουτσογιάννης Αθανάσιος, Έμπορος αυτοκινήτων (Ναύπακτος)
6) Κουτσομπίνας Χρήστος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Φλόγας Παλαιομάνινας
7) Κωστόπουλος Λεωνίδας, Επιχειρηματίας, Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού
8) Λιανός Ευάγγελος, Ταξίαρχος Ε.Α. ΕΛ.ΑΣ.
9) Μπούρδος Λουκάς, Συνταξιούχος Αστυνομικός
10) Νάκας Παναγιώτης, Επιχειρηματίας «Τόμπρας», Πρόεδρος Ένωσης Αγ. Δημητρίου
11) Ντάουλας Δημήτριος, Συνταξιούχος, Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων
12) Παλαιοπάνος Γεώργιος, Αγρότης, Μέλος Συμβουλίου Κοινότητας Ρίγανης & Μέλος Δ.Σ Αναγέννησης Ρίγανης.
13) Ρόκκος Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός, Γενικός Γραμματέας Κεραυνού Μυρτιάς
14) Ρούτσης Θεόδωρος, Υπάλληλος Δικαστηρίων, Πρόεδρος Ακαρνανικού Φυτειών
15) Σαράκης Χριστόφορος, Ασφαλιστής
16) Στεργίου Παναγιώτης, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός
17) Τριάντης Γεώργιος, Ιατρός, Διευθυντής Καρδιολογικής Σισμανόγλειου Νοσοκομείου
18) Φασσιανός Ιωάννης, Υδραυλικός, μέλλος Δ.Σ. Αμβρακικού Λουτρού
19) Φουρλάνης Μάρκος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Παναμβρακικού Μπούκας
20) Χολέβας Νικόλαος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος PRAKTIKA Α.Ε.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδος: Ώρα Μουντιάλ – Το εκπληκτικό βίντεο που ετοίμασε η FIFA (video)

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου και η αγωνία κορυφώνεται σε όλες τις αποστολές που έχουν φτάσει στη . Η  μετά τη μικρή ταλαιπωρία που είχε κατάφερε να φτάσει στο Αρακαζού και προετοιμάζεται για παρουσιαστεί όσο πιο αναταγωνιστική γίνεται στην πρεμιέρα της στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Κολομβία. Δείτε παρακάτω το εκπληκτικό βίντεο που ετοίμασε η FIFA για την Εθνική μας ομάδα: www.enimerwsi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρήσιμες πληροφορίες προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Ν.Αιτωλ/νίας


ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΜΕΛΕΑΓΡΟΥ 13-15 ∙ ΑΓΡΙΝΙΟe-mail: pakaepo@gmail.compakaepo.blogspot.gr
ΠΡΟΣΌλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μαςΑγρίνιο, 9/6/2014
Κύριε Πρόεδρε,
Ενόψει των επικείμενων εκλογών ΕΠΣΑ, σας καταθέτουμε εγγράφως χρήσιμες πληροφορίες που απορρέουν από το ισχύον καταστατικό και τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε, αφού η Διοίκηση της ΕΠΣΑ δεν σας ενημερώνει ως ώφειλε. Είναι δε ηλίου φαεινότερον ότι επενδύει στην άγνοια των δικαιωμάτων σας, στη συσκότιση και στην αδιαφάνεια, αφού δεν ανακοίνωσε ακόμη την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Μάλιστα δε, υπέπεσε και στο μέγιστο ατόπημα να μην καλέσει όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας στην προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε την προηγούμενη Τετάρτη και στην οποία υποτίθεται ότι ήθελε να ενημερώσει για τις θέσεις της και τις προτάσεις της.
Το σοβαρότερο ολίσθημά της είναι ότι στην εν λόγω συγκέντρωση παρίσταντο τα μέλη της επιτροπής Διαιτησίας σε βάρος των οποίων προκύπτουν τεράστιες ηθικές και πειθαρχικές ευθύνες και μάλιστα πήραν και το λόγο, πράγμα που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από τον κανονισμό Διαιτησίας, αφού οι Διαιτητές πρέπει να είναι αυστηρά ουδέτεροι απέναντι των ομάδων και ιδιαίτερα να απέχουν των εκλογικών τους διαδικασιών.
Αυτή την πρωτόγνωρη και λίαν επικίνδυνη πρακτική είμαστε σίγουροι ότι θα την καταδικάσετε όταν πρέπει και όπως πρέπει.
Εμείς με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνουμε ότι:
 1. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ημερολογιακό έτος είχαν συμμετοχή σε αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του Β παραρτήματος του καταστατικού Ε.Π.Σ.Α.
 2. Κάθε ποδοσφαιρικό Σωματείο εκπροσωπείται στη γενική συνέλευση, σύμφωνα με τα άρθρα 21 και 22, από έναν τακτικό και από έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην ΕΠΣΑ το αργότερο τρεις (3) ημέρες, προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευομένου Σωματείου. Πρέπει δε οι αντιπρόσωποι να επιδείξουν στην αρμόδια επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
 3. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. ΕΠΣΑ, έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη των ποδοσφαιρικών Σωματείων, που είναι ταμειακώς εντάξει και υποβάλλουν σύμφωνα με το άρθρο 30 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Βεβαίωση ποδοσφαιρικού Σωματείου ότι ο υποψήφιος είναι μέλος του και έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου.
β) Υπόδειξη υποψηφιότητας από ένα ποδοσφαιρικό Σωματείο.
γ) Πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου από την αρμόδια εισαγγελική αρχή.
δ) Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του παραρτήματος Α του καταστατικού Ε.Π.Σ.Α. π.χ. όποιος έχει καταδικαστεί αμετάκλητα, όποιος έχει στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα, δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, διαιτητές και προπονητές που από τη διαγραφή τους δεν έχουν παρέλθει πέντε χρόνια, ενώ ο Νόμος περί αθλητισμού 2725/1999 ορίζει σαφέστατα τρία χρόνια.
4) Για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε., κάθε Σωματείο, μπορεί να υποδεικνύει έναν (1) υποψήφιο ως τακτικό και έναν (1) ως αναπληρωματικό για καθένα από τα όργανα αυτά. Η υπόδειξη υποψηφίων γίνεται από τα σωματεία εγγράφως τέσσερις (4) τουλάχιστον ημέρες πριν την συνερχόμενη, για την εκλογή της Διοικήσεως τακτική γενική Συνέλευση.
5) Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται με συνδυασμούς (παρατάξεις). Ο αρχηγός του συνδυαμού υποβάλλει στην ΕΠΣΑ δήλωση υποψηφιότητας στην οποία περιλαμβάνει δέκα πέντε (15) υποψηφίους για τακτικά μέλη του Δ.Σ. και πέντε αναπληρωματικά, καθώς τρεις (3) υποψηφίους για τακτικά μέλη της Ε.Ε. και δύο αναπληρωματικά.
Ο αρχηγός του συνδυασμού είναι συγχρόνως και υποψήφιος Πρόεδρος. Η Διοίκηση της ΕΠΣΑ ανακηρύσσει τους υποψηφίους προς εκλογή, μία (1) ημέρα πριν την ορισθείσα ημέρα της γενικής συνέλευσης και καταρτίζει τα ψηφοδέλτια.
6) Σύμφωνα και πάλι με το άρθρο 30 παρ. 5 του ισχύοντος καταστατικού, δεν χρειάζονται σταυροί προτίμησης, γιατί ο συνδυασμός (παράταξη) που λάβει έστω και μία ψήφο παραπάνω από τον άλλο συνδυασμό, εκλέγει!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, τακτικούς και αναπληρωματικούς. Αυτή η διάταξη προσβάλλει βάναυσα το δημοκρατικό φρόνημα και την αξιοπρέπεια όλων.
7) Σύμφωνα με το άρθρο 28 της γενικής συνέλευσης προεδρεύει πάντοτε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόκειται δυστυχώς για άλλη μία απαράδεκτη και αντιδημοκρατική διάταξη. Η συνέλευση διορίζει έναν (1) γραμματέα υπεύθυνο για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών μαζί με τον Πρόεδρο.
8) Η τακτική γενική συνέλευση ορίζει το άρθρο 24 συγκαλείται έως τον Ιούλιο κάθε έτους. Η πρόσκληση αποστέλλεται προ δέκα (10) τουλάχιστον ημερών με συστημένη επιστολή.
9) Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξετε στην τήρηση των διατάξεων του καταστατικού του Σωματείου σας, ως προς το χρόνο θητείας του Διοικητικού σας Συμβουλίου και στην τήρηση του βιβλίου μητρώου μελών του Σωματείου σας.
10) Όσοι κατέχετε αξιώματα στα Σωματεία (Πρόεδρος, Γενικός Γραμματές κ.λπ.) ή είστε μέλος Δ.Σ. και επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα για Δ.Σ. και Ε.Ε. ΕΠΣΑ, πρέπει απαραιτήτως να παραιτηθείτε πριν την υποβολή υποψηφιότητας.
11) Η εκλογή διενεργείται με μυστική ψηφοφορία από τριμελή εφορευτική επιτροπή. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής είναι δικαστικός αντιπρόσωπος, που διορίζεται μετά από αίτηση της ΕΠΣΑ από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. Τα υπόλοιπα δύο μέλη εκλέγονται με ψηφοφορία από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Εμείς ως παράταξη για λόγους ισονομίας, δημοκρατικής ευαισθησίας και ηθικής δεοντολογίας (και όχι αδυναμίας), θα προτείνουμε στη γενική συνέλευση η κάθε παράταξη να υποδείξει από ένα μέλος για την εφορευτική επιτροπή. Αν η άλλη παράταξη δεν αποδεχθεί την πρότασή μας, τότε την απάντηση θα τη δώσετε εσείς εκλέγοντας δύο από όσους υποδείξουν οι παρατάξεις.
Δεσμευόμαστε δημόσια ότι μετά την εκλογή μας στην διοίκηση της ΕΠΣΑ, θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα της το καταστατικό και όλες τις εγκυκλίους που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να έχετε άμεση και σωστή ενημέρωση. Αυτονόητο είναι ότι θα ενημερώνεται άμεσα και ο τοπικός τύπος γραπτός και ηλεκτρονικός.
Τελειώνοντας καλούμε και πάλι όλα ανεξαιρέτως τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία του Νομού μας, τους εκπροσώπους του τύπου και κάθε ενδιαφερόμενο φίλαθλο, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην ενημερωτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουμε την προσεχή ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και ώρα 19.30 στις εγκαταστάσεις του EMILEON SPORT CENTER.

Επειδή η απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΣΑ, στερείται προγράμματος και προτάσεων επιδίδεται μονίμως σε λασπολογίες και ψευδείς αναφορές, όπως ότι δήθεν η παράταξή μας θα αλλάξει την έδρα της ΕΠΣΑ. Δεν υπάρχει τίποτε ψευδέστερο και ανακριβέστερο απ’ αυτό, η έδρα της ΕΠΣΑ δεν διαπραγματεύεται είναι και θα παραμείνει για πάντοτε στο Μεσολόγγι. Ας κάνουν τον κόπο να σκεφθούν κάτι για το καλό του ποδοσφαίρου, γιατί αυτή η τακτική τους εκθέτει ανεπανόρθωτα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σκοπός της Ε.Π.Σ. και του προέδρου της, πέραν της διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, είναι να ενισχύει το άθλημα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Αντίστοιχα ο ευαίσθητος τομέας της Διαιτησίας υπόκειται σε κανονισμό που λειτουργεί με τις αρχές της διαφάνειας, της ισονομίας, του ανεπηρέαστου από οποιονδήποτε φορέα και τα όργανά της είναι υποχρεωμένα σε συγκεκριμένη συμπεριφορά, ειδάλλως εμπίπτουν σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Στην Ε.Π.Σ . Αιτωλ/νίας και οι δύο προαναφερόμενοι φορείς έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους. Εν όψει των επικείμενων εκλογών το Δ.Σ. χρησιμοποιεί τους "ανεξάρτητους" διαιτητές σαν αιχμή του δόρατος απευθυνόμενοι προσωπικά σε παράγοντες ομάδων ακόμα και προέδρους ζητώντας τους να στηρίξουν την απερχόμενη διοίκηση της Ε.Π.Σ. δίνοντας τους προφανώς υποσχέσεις. Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες γι αυτό με αποκορύφωμα την επίσκεψη του Προέδρου της Ε.Π.Σ. κυρίου Παπαχρήστου μαζί με την Eπιτροπή Διαιτησίας σε πρόεδρο ομάδας. Με αυτά τα συμβάντα τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος για τη συμπεριφορά του Προέδρου και της Επιτροπής το προηγούμενο διάστημα ή τι μπορεί να φανταστεί για το μέλλον σε περίπτωση επανεκλογής. Οι συμπεριφορές και των δύο φορέων είναι επιεικώς απαράδεκτες και αντιβαίνουν τους ηθικούς κανόνες.
Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Διαιτησίας και ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. οφείλει να τηρεί υπεύθυνη στάση και ισονομία απέναντι όλων. Για τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. κύριο Παπαχρήστο υπάρχει μέγα ηθικό θέμα και περιμένουμε την υπεύθυνη τοποθέτηση του για δε την Επιτροπή Διαιτησίας με την συγκεκριμένη συμπεριφορά της επιφυλασσόμενα για κάθε νόμιμη ενέργεια.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ http://pakaepo.blogspot.gr/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Οι νέοι διαιτητές της ΕΠΣ Aιτωλοακαρνανίας


pan-diaititisΕμπλουτίζεται το έμψυχο δυναμικό του Συνδέσμου διαιτητών της Αιτωλ/νίας  μετά την εγγραφή νέων μελών. Στις εξετάσεις που έγιναν πριν από λίγες μέρες (4/5)  23  επιτυχόντες έχουν ήδη εγγραφεί στα μητρώα των μελών  του συλλόγου.
Συνολικά παρακολούθησαν τα μαθήματα της σχολής 27 υποψήφιοι διαιτητές από τους οποίους 23 έδωσαν εξετάσεις και όλοι τις πέρασαν με επιτυχία.
Υπεύθυνος της σχολής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ήταν ο Ηλίας Μαζαράκος από την Άρτα.
Αναλυτικά τα νέα μέλη του συνδέσμου είναι .
1.             ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
2.             ΑΡΣΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
3.             ΓΡΑΨΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
4.             ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
5.             ΚΑΣΒΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6.             ΚΑΤΣΑΡΕΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
7.             ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
8.             ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9.             ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
10.         ΚΟΤΡΟΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΝΑ
11.         ΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
12.         ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
13.         ΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
14.         ΛΙΑΣΚΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
15.         ΜΠΟΤΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
16.         ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
17.         ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
18.         ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
19.         ΠΡΟΒΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
20.         ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
21.         ΤΣΙΤΣΙΚΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
22.         ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
23.         ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

http://www.agriniopress.gr/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ