Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 1-0


ΑΣ ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ 1

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΟ  0

 

Με τα το 3-4 με τον Μύτικα και το 6-1 με το Μοναστηράκι, τα Όχθια ίσως έκαναν φέτος την χειρότερη εμφάνιση και στο ποιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος. Αυτή την ήττα στην Λεπενού, ο Πανοχθιακός μένει εκτός από την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Σε κανένα σημείο του αγώνα οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός γειτονικού ντέρμπι δυο ομάδων που για διαφορετικούς λόγους ήθελαν και οι δυο να είναι νικητές.

Και όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι φάνηκε ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε περισσότερο την νίκη, μιας και αγωνίζεται για να παραμείνει στην Β’ κατηγορία.

Η μια και μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι ήταν για τον Άρη Λεπενούς  στο 22’ λεπτό με τον Καλλίμορφο που με προβολή έκανε το 1-0.

Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αναλώθηκε με φλύαρη υπεροχή του Πανοχθιακού και σθεναρή αντίσταση του Άρη Λεπενούς, ώστε να κρατήσει το σκορ κάτι που τελικά κατάφερε.


Από τον Άρη Λεπενούς ξεχώρισαν:  Βαμβακάς Χαρ. Καλλίμορφος, Σαλτογιάννης, Ράπτης Φώτης

Από τον Πανοχθιακό κανείς δεν ξεπέρασε την μετριότητα.

Άριστη η διαιτησία του Χρηστού Χονδρογιάννη και των Βοηθών του Θεόδωρου Ξύστρα και Νίκου Μούρτη

Νοσοκόμος ΕΠΣΝΑ : Δέσποινα Κονδύλη

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Ρούσσος, Ζώης, Νιτσάκης, Βακράκος Δ. , Μπίρκος( 62’ Σουροβέλης), Ασβεστόπουλος( 65’ Γκουτσέλης), Τσέπας, Δήμος(80’ Πούλιας), Πετρονικολός, Βακράκος Γιωρ.


ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Σταμάτης Κ.)
Χαριτίδης, Πριόβολος Μουρτζίαπης, Ράπτης, Σαλτογιάννης, Πιστόλας, Ψηλός, Φλούδας Θ., Καλλίμορφος( 64’ Πετανίτης), Βαμβακάς Χαρ.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 16-17/2/2013


Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 5-2-2013 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 249 Τηλ.: 26310-28884 Fax: 26310-25333
ΠΡΟΣ: Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της δυνάμεώς μας
ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε, ότι χορηγούμε άδεια διεξαγωγής των παρακάτω ποδοσφαιρικών συναντήσεων, την 16-17/2/2013, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3207/24-12-2003.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16-2-2013 ΩΡΑ 10:30 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΕΜΙΛΕΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ 2010
ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΑΕΤΟΣΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 16-2-2013 ΩΡΑ 15:00
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ
ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ
ΓΑΒΑΛΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ
ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ
Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΘΥΡΙΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ
ΜΑΣΤΡΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 16-2-2013 ΩΡΑ 18:00
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17-2-2013 ΩΡΑ 11:00
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ – ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17-2-2013 ΩΡΑ 15:00
ΘΕΡΜΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ
ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ
ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
ΣΤΑΝΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΑΕ ΧΑΚΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ
ΟΧΘΙΩΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΜΠΕΣΣΟΥ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ
 
 
ΟΧΘΙΩΝ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΜΠΡΟΥ – ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ - ΜΙΖΑΛΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: ΚΟΝΔΥΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη του Βασίλη Γκουτσέλη ποδοσφαιριστή του Ζαρού στο www.prismasport.gr

«Εχει προσωπικότητα και εμπειρία ο Ζαρός»


Της Χρύσας Ζερβού

 

 Αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του επί ..Κρητικού εδάφους, στις Ελπίδες Αγρινίου από όπου ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας κάνουν εξαιρετική δουλειά.
 
Ο λόγος για τον 23χρονο μπακ του Ζαρού Βασίλη Γκουτσέλη, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος του συλλόγου εδώ και 2 χρόνια. Στα 14 του χρόνια χρησιμοποιήθηκε ως βασικό στέλεχος της ομάδας του Αγρινίου στο Β' τοπικό όπου έκανε και πρωταθλητισμό, μπαίνοντας από νωρίς στα βαθιά.
 

Αργότερα, την περίοδο 2007-2008 παρόλο που μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τις Ελπίδες είχε αρκετές προτάσεις να αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία εκείνος προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του αλλά και της καρδιάς του, τον Πανοχθιακό.

 
Την επόμενη χρονιά, οι καλές επιδόσεις του στις Πανελλήνιες τον έφεραν στο Ηράκλειο προκειμένου να φοιτήσει στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έτσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚρουσώνα για δύο χρόνια. Από το 2010 ως σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα του Ζαρού όπου την φετινή χρονιά είναι πρωτοπόροι στην κατάταξη (Α1 ΕΠΣΗ) αλλά έχουν φτάσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο  παίκτης των πρασίνων φιλοξενήθηκε στα γραφεία του prismasport.gr και μίλησε για τον Ζαρό, τους στόχους του αλλά και για το Περιφερειακό πρωτάθλημα.
 Αρχικά μίλησε για τους στόχους του Ζαρού: ''Μέχρι στιγμής είμαστε πρώτοι και το αξίζουμε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή μας. Είμαστε εντός στόχων και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο και στοχεύουμε στην κατάκτηση και των δύο. Οφείλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα όπως μας αξίζει, χωρίς μπαράζ!''
 Ερωτηθής για το κλειδί της επιτυχίας των Μεσσαριτών, ανέφερε πως: ''Ο Ζαρός έχει στο ρόστερ του παίκτες με προσωπικότητα αλλά και με εμπειρία. Ακόμα ένα βασικό συστατικό της καλής μας πορείας είναι η διοίκηση που είναι δίπλα μας, ο προπονητής αλλά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.''
 Σε ερώτηση για το ποιες ομάδες δυσκόλεψαν την ομάδα του περισσότερο ως τώρα, απάντησε: ''Ο ΑΟΤ, ο Ρωμανός και ο Αλμυρός ήταν από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Εχουν αρκετά καλό υλικό και δίκαια βρίσκονται στην πρώτη 6αδα.''
 Ακόμα, σχολίασε και την παρουσία της Διοίκησης αλλά και τον προπονητή του: ''Η Διοίκηση είναι δίπλα μας σε όλα τα ματς, μας στηρίζει υλικά και αγαθά. Ο Προπονητής της ομάδας μου, Αντώνης Καλογεράκης έχει δουλέψει αρκετά και δίκαια είναι ένας από τους καλύτερους στον χώρο καθώς έχει κάνει πολύ καλές χρονιές στο Περιφερειακό και στο Τοπικό πρωτάθλημα.
 Επιπλέον, σε ερώτηση που του έγινε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τόνισε: ''Πολλοί είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για την καλή πορεία μιας ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Προσπαθούμε όλοι μαζί ενωμένοι και γι αυτό το λόγο είμαστε κοντά και στους δύο στόχους μας.''
 Επίσης, αναφέρθηκε και στην ήττα της Κυριακής από τον ΟΦΑ (Δείτε εδώ τι έγινε στο ματς) αλλά και στο παιχνίδι των ημιτελικών με τον Ηρόδοτο: ''Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεχτήκαμε δύο γκολ από αδράνεια της άμυνας αλλά από κει και πέρα πιέσαμε τον αντίπαλο με σκοπό να γυρίσουμε το ματς όμως βρήκαμε απέναντί μας έναν τερματοφύλακα που ήταν σε πολύ καλή μέρα. Για να πάρεις ένα παιχνίδι πρέπει να έχεις πάνω από όλα τύχη αλλά στο συγκεκριμένο ματς δεν την είχαμε με το μέρος μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πλέον, το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο και θα κάνουμε ότι μπορούμε!''
 Τέλος, έκανε και ένα σχόλιο για το Περιφερειακό πρωτάθλημα: ''Είναι αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα, όπως κάθε χρονιά άλλωστε. Η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος είναι η ομάδα των Ζωνιανών όπου κανείς δεν περίμενε να κάνει μια τόσο καλή πορεία. Ο κ. Μάνος Σουτζής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως είχε γίνει και τη χρονιά που συνεργαστήκαμε στο Ζαρό και ανεβήκαμε κατηγορία.''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3-4


ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 3
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ Α Ο  4


ΠΗΡΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ


Διαφήμιση του ποδοσφαίρου από δυο ομάδες που απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία.

Τα Όχθια μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αποφασισμένα να νικήσουν, και στα πρώτα 15 λεπτά αιφνιδίασαν τον αντίπαλο αφού προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μόλις στο 6’ λεπτό γίνεται το 0-1 με κοντινό σουτ του Νίκου Ασβεστόπουλου.
Μέχρι να συνέρθουν οι γηπεδούχοι από το σοκ δέχτηκαν δεύτερο χτύπημα, αυτή την φορά από τον Βασίλη Δήμο που με διαγώνιο σουτ στο 13’ λεπτό έκανε το 0-2.
Η επιθετικότητα του Πανοχθιακού συνεχίστηκε  για αρκετά λεπτά ακόμα αλλά χάθηκαν οι ευκαιρίες για γκολ που παρουσιάστηκαν.
Στο 18’ λεπτό πλασέ τετ-α-τετ ο Ασβεστόπουλος με τον Σακουφάκη η μπάλα  βρήκε το δοκάρι και βγήκε άουτ.
Στο 21’ λεπτό στο του Βασίλη Δήμου από το ύψος του πέναλτι η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 25’ λεπτό φεύγει μονός του ο Νίκος Ασβεστόπουλος είναι απέναντι στον τερματοφύλακα Σακουφάκη , κάνει λάθος κοντρόλ τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Μύτικα και σώζουν την ομάδα τους από σίγουρο γκολ.
Από το σημείο εκείνο και έπειτα ο Μύτικας άρχισε να αναδιοργανώνεται και να έχει επιθετικές βλέψεις και έτσι στο 35’ λεπτό ο Αποστολάκη με  κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο Ημίχρονο ο Πανοχθιακός μπήκε πάλι δυνατά στο παιχνίδι και στο 52’ φεύγει στη κόντρα ο Νίκος Ασβεστόπουλος και με διαγώνιο πλασέ κάνει το 1-3.
Μετά από δέκα λεπτά στο 62’ λεπτό ήρθε η απάντηση από τον Αλυζιακό όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Αποστολάκης παίρνει κεφαλιά  στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινό σουτ ο Παπανικόλας μειώνει σε 2-3.
Στο 74’ λεπτό γίνεται το 2-4 με εκπληκτικό αριστερό σουτ του 15χρονου Γιώργου Βακράκου από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών της εστίας του Σακουφάκη.
Ο Μύτικας όμως δεν παράτησε ούτε στιγμή τον αγώνα και κατάφερε να μειώσει στο 82΄με τον Γιάλμπα με κοντινή κεφαλιά.
Στο 90+ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή με αιτιολογία ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Γιώργου Βακράκου.

Από τον ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ ξεχώρισαν  οι  Αποστολάκης Αρι., Αποστολάκης Σ. και  Κατσαούνης Δ.
Από τον ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ όλοι ήταν υπέροχοι.

Άριστη  η Διαιτησία του Δημήτρη Ασημάκη, και των βοηθών του Θεόδωρου Θεοδωρέλος και Γιώργου Γαλανόπουλου
Παρατηρητής της ΕΠΣΝΑ: Χρήστος Πέττας
Νοσηλευτής της Επσνα:Γιώργος Κακαρέλης
 
ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Γιαννάκης(63’ Σουροβέλης), Ζώης, Νιτσάκης, Βακράκος Δ., Τσέπας, Ασβεστόπουλος(73’ Γκουτσέλης), Μπίρκος, Β. Δήμος(88’ Σταμάτης Γρηγ.), Πετρονικολός, Βακράκος Γ.

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ (Κατσαούνης Ελευθέριος)
Σακουφάκης, Κατσαούνης(66’ Σκαρογιάννης), Παπανικόλας, Χατζάρας, Κατσαμπίρης, Παβέλης, Αποστολάκης, Κατσαούνης, Τριποτσέρης, Αποστολάκης Α., Γεωργαλής(63’ Γιαλμπάς)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 3-4

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ:  ΦΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 9-10/2/2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 10-2-2013 ΩΡΑ 15:00


ΜΥΤΙΚΑ   ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΣΗΜΑΚΗΣ - ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ -ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΕΤΤΑΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ: ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ

Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 29-1-2013 Site: www.epsaitol.gr mail: hff@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 194 Τηλ.: 26310-28884 Fax: 26310-25333

ΠΡΟΣ: Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της δυνάμεώς μας
ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε, ότι χορηγούμε άδεια διεξαγωγής των παρακάτω ποδοσφαιρικών συναντήσεων, την 9-10/2/2013, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3207/24-12-2003.
                                     
ΣΑΒΒΑΤΟ 9-2-2013 ΩΡΑ 10:30 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9-2-2013 ΩΡΑ 10:30 (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ)
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 – ΑΤΛΑΝΤΕΣ 2010
ΣΑΒΒΑΤΟ 9-2-2013 ΩΡΑ 15:00
Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΘΕΡΜΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ
ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ
ΑΕΤΟΥ ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10-2-2013 ΩΡΑ 11:00
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ
ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10-2-2013 ΩΡΑ 15:00
ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΛΕΠΕΝΟΥΣ ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ – ΑΕ ΧΡΥΒΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΤΥΠΟ O ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ !!!

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Συγχαρητήρια για την άνοδό της Φλόγας Παλαιομάνινας στην Β’ κατηγορία» Αγαπητέ Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ,

 Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ιστορικό σωματείο σας, την Φλόγα Παλαιομάνινας, που κέρδισε επάξια την άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τιμά και ενισχύει την εκπροσώπηση του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου.

 Θέλω παράλληλα να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου, κυριε Χρήστο Κουτσομπίνα, προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και την τεχνική ηγεσία, για την επιτυχία τους.

 Ο χρόνος και η σωστή  προετοιμασία σας, απέδωσε καρπούς. 


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Αδάμος
Πρόεδρος Πανοχθιακού Αθλητικού Ομίλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Η Φλόγα Παλαιομάνινας πρωταθλήτρια στη Γ’ Κατηγορία

Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η Φλόγα Παλαιομάνινας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
Πραγματική «Φλόγα» η Παλαιομάνινα κάνοντας μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση «άλωσε» την έδρα του Αχιλλέα Παπαδάτου με 1-4 στο ντέρμπυ κορυφής και εξασφάλισε και την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία, παρότι απομένουν τρεις ακόμη αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν το πρωτάθλημα. Το εντυπωσιακό σκορ μέσα στην έδρα της διεκδικήτριας του τίτλου Παπαδάτου δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας της ομάδας με όλες τις υπόλοιπες......


Ψυχή χιλίων… λεόντων απέδειξαν πως έχουν οι ποδοσφαιριστές της Παλαιομάνινας. Οι «Μαυροκόκκινοι» άλλα Μίλαν επέβαλαν τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο της τοπικής ομάδας και τα γκολ του θριάμβου πέτυχαν οι: Ζώγας, Παχής (2) και Νιτσάκης.

Όπως ήταν λογικό με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, οι παίκτες της Παλαιομάνινας, ο προπονητής, και τα μέλη της διοίκησης έγιναν ένα …κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα για την άνοδο της ομάδας και αφιέρωσαν τη νίκη και τον τίτλο στο πρόεδρο τους Χρήστο Κουτσομπίνα.Να επισημάνουμε ότι η Φλόγα Παλαιομάνινας επαναδημιουργήθηκε μόλις πέρισυ από τον δυναμικό πρόεδρο Χρήστο Κουτσομπίνα ο οποίος την οδήγησε στην αναγέννηση και την επιτυχία. Η ομάδα οργανώθηκε καλύτερα, ενισχύθηκε αγωνιστικά, ισχυροποιήθηκε διοικητικά, εμφύσησε τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού στους παίκτες του, έδωσε βάρος στους ντόπιους παίκτες και η εξαιρετική λειτουργία της ομάδος μαζί με την εμπειρία των παικτών της, είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χρήστος Κουτσομπίνας δήλωσε: «Σαν πρόεδρος της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που στηρίξανε την ομάδα μας, την διοίκηση, τον κόσμο που πάντα μας στηρίζει επίσης και το προπονητή μας.

Επίσης θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον πατέρα μου και στον αείμνηστο φίλο μου Βαγγέλη Νιτσάκη που πάντα μου έλεγε πάρε την ομάδα και εγώ θα είμαι δίπλα σου να την πάμε στη Δ΄ Εθνική».

Τα συγχαρητήριά μας στη Φλόγα Παλαιομάνινας!!!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 1-1


ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 1-1


 

Ένα δυνατό και σκληρό ματς παρακολούθησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Οχθίων. Και οι δυο ομάδες ήθελαν του 3 βαθμούς για διαφορετικούς λόγους και οι δυο ο Πανοχθιακός για να πλησιάσει την 2η θέση και η αξιόμαχη ομάδα των Φυτειών για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 6’ λεπτό ο Πετρονικολός βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά, ήρθε με καρφωτή κεφαλιά ο Βασίλης Δήμος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 16’ λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Μαλιγιάννης ισοφαρίζει για τον Ακαρνανικό φυτειών σε 1-1.
Στο 23’ λεπτό δυνατό σουτ του Βασίλη Δήμου η ,μπάλα άουτ.

 

Στο Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 59’ λεπτό ο Βασίλης Δήμος κερδίζει πέναλτι το εκτελεί ο ίδιος αποκρούει ο τερματοφύλακας Καρακασίδης.
Στο 67’ κεφαλιά του Πετρονικολού η μπάλα καταλήγει άουτ.


Από τον Πανοχθιακό ξεχώρισαν οι Πετρονικολός, Δ. Βακράκος και ο Φ. Νιτσάκης
Από τον Ακαρνανικό Φυτειών ξεχώρισαν οι Καρακασίδης, Καραπάνος και ο Ζότας.Άριστη  η Διαιτησία του Αριστοτέλη Θεοφίλη, και των βοηθών του Κατσαούνη Ιωάννη και Θεόδωρου Ξύστρα.
Νοσηλεύτρια  της Επσνα:  Πηνελόπη Σαμαρά

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Σπ. Γιαννάκης, Ζώης, Νιτσάκης, Βακράκος Δ., Βακράκος Σ., Σουροβέλης( 48’ Ρούσσος) , Γκουτσέλης, Δήμος, Πετρονικολός, Γ. Βακράκος (82’ Μπραζιώτης).

 
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ (Γελαδάρης)
Καρακασίδης, Κωρόσης, Σαλτογιάννης Τ., Καραπάνος Θ., Σαλτογιάννης Θ., Ζότας, Ντέμος(77’ Καρακώστας), Καραπάνος Κ.(69’ Agallin), Ρεντίφης, Τζαχρήστας(58’ Καπότης), Μαλιγιάννης.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτορεπορτάζ ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 1-1

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ